Het restaurant

Het is geen “nouvelle cuisine” in Hotel de la Paix. Maar wij bieden u een eerlijke en genereuze keuken met regionale gerechten.

Het restaurant bevindt zich op de begane grond en is gezellig en familiair. U kunt van uw maaltijden genieten naast een knisperend haardvuur. Een ideale avond na een dag wandelen in het Massif de Sancy of een dag skiën in Super-Besse.

De Streekgerechten

De chefs van de keuken zijn zeer goed thuis in de Auvergnatse keuken. De produkten zijn vers en authentiek en worden gehaald bij veel producteurs uit Saint Nectaire. Een warm onthaal in een “Authentiek” decor kunt u de volgende Auvergnatse specialiteiten ontdekken:

  • Truffade: een aardappel gerecht met gesmolten Saint Nectairekaas
  • Regenboogforel
  • AOP kazen uit de Auvergne (Saint Nectaire, Cantal, Fourme d’Ambert en Salers)

Laat u verassen door een lekkere regionale wijn bij uw diner. De menukaart is uitgebreid zoals ook de wijnkaart om u een aangenaam verblijf te bezorgen.

Omdat u in het restaurant van hotel de la paix nogal eens de tijd vergeet overdag maar ook s’avonds. Is de atmosfeer gezellig en feestelijk. Het is de plaats waar vele toeristen een langere of korte vakantie nemen in de Auvergne.

> Meer foto's....